gps tracking of cars

Del denne side på:

  Hvad er dit behov? GPS trackere
    • Nyhedsmail • Søg på sitet • Kontakt • I medierne • Abonnementstyper • Livetracking log in
ikke flere forsvundne børn, når du bruger gps tracking

Ønsker du større sikkerhed
for at dit barn kommer trygt hjem

De små poder er ikke altid klar til at opleve den store verden på egen hånd, og kan hurtigt komme i situationer, som de ikke selv kan håndtere.
Det samme gør sig også gældende med store børn, selvom de sjældent vil vedkende det.

Det er nemt at yde sikkerhed for at dine børn altid kan lokaliseres, og komme hjem til aftalt tid, også selvom de ikke umiddelbart selv kan finde hjem, for så kan du finde frem til barnet. Med en gps tracker i barnets tøj, eller i barnets skoletaske, vil du med det sam-me lokalisere barnets position. Du kan også se hvor hurtigt barnet bevæger sig, om det f.eks. kører i bil, cykler, går eller sidder stille.

Ifindu har udviklet en app. til Smartphones, så du med et enkelt tryk får alle de oplys-ninger som du måtte have behov for, og som gps trackeren er i stand til at yde.

En gps tracker giver forældrene den tryghed, og børnene den frihed, som er nødvendig for at kunne have en harmonisk familie, og friheden giver barnet mulighed for at udfor-ske lidt mere på "egen hånd" uden at føle sig fastlåst indenfor et alt for lille område.

Nyhedsmedier tegner i dag et desværre meget makabert billede af dagens samfund, og vi hører nærmest dagligt om ulykkelige historier, om bortførte børn, som er fanget i des-perate skilsmisse-familier. Og med det multikulturelle samfund, som vi i dag lever i, vil disse historier blive flere og flere.

Skab tryghed for dig og dit barn med
personlige mini gps trackere

Ifindu fører flere forskellige gps-trackere som egner sig til person-tracking:

Hver gps tracker har sine specielle egenskaber og fordele, og det kommer derfor an på hvilke forhold der gør sig gældende ved brug. Ifindu er naturligvis altid til rådighed, og giver kyndig vejledning før du bestemmer dig for model.

Hvilken model skal du vælge?

Ny SIRF IV teknologi gps-tracker

MT90 m/SIRF IV

En superman indenfor bærbare gps-trackere, og når man kigger på specifikationerne, burde vidunderet koste mindst det dobbelte.
Men som det altid er med teknologi, bliver mulighederne altid bedre og priserne lavere, til gavn for forbrugerne.
• Trackeren er vandtæt i klasse IP65
• Benytter SIRF IV
• Bruger 40 frekvenser til positions-beregning, hvor SIRF III bruger 20 frekvenser, dette giver en nøjagtighed på ned til 3 meter.
• 60 timers stand-by
• Nokia-kombatibelt batteri
• 8Mb intern hukommelse
• 2-vejs-kommunikation
• Indbygget bevægelses-sensor
• 5 programerbare knapper

Mulighed for montere fast i biler, både, maskiner osv. v.hj. af ekstra-udstyr (Y-charger til batteri) således at man slipper for at lade gps-trackeren op.
MT90 har også alle de almindelige funktioner som geo-fence, SOS-alarm, track via google-link, sms-besked m/googlelink/gps-positioner, track med interval/distance/bevægelse.
MT90 egner sig til at overvåge/beskytte personer, småmaskiner, knallert, MC, Scooter, både osv.
Specielt velegnet de steder hvor montering af eksterne antenner ikke er muligt.
Leveres med: Rejse-oplader, USB-kabel, batteri, minskruetrækker, halssnor og software-CD.
Særdeles velegnet med Ifindu's Livetracking Light overvågningssystem.


gps tracker MT88MT88

Verdens mindste gps tracker m/ ophævet braille-skrift på SOS-knappen. Velegnet til blinde, ældre, børn og dyr.
Størrelse: 49.30mm x 37.80mm x 18.00mm og vejer kun 40g
Indbyggede bøjler til bælte- /halsbåndmontering.
Der medfølger oplader, velcrobånd, usbkabel og software-CD.
Lang standby-tid.
Denne model er god til at have på som et armbåndsur vhj. af det medfølgende velcrobånd og de indbyggede bøjler. Den kan også sættes i hundens halsbånd, eller andre størrere husdyr. Ikke velegnet som skjult indsyning i barnets tøj, da den er forholdvis tyk, og dermed nemt vil kunne opdages.
Velegnet til synlig gps-tracking af personer, som f.eks. ældre, demente, fysisk og psykisk handicappede. Også meget velegnet til gpsovervågning af husdyr helt ned til størrelse som en mellemstor huskat eller hund på størrelse med en mops.

Se den fulde feature-liste på gps-tracker modeloversigten!MT80 gps tracker til skjult indsyningMT80

En super gps tracker, med en meget lille størrelse som tenderer til at være den mindste. Med målene: Mini Size(61x42x15mm) og en vægt på 50g incl. batteri. Det meste af gpstrackeren måler faktisk kun ca. 10 mm i tykkelse, og er dermed meget velegnet til indsyning i barnets jakke: Lav en lille lomme med velcro-lukning i jakken indv. ved kraven i nakken under jakkens hætte. Dermed kan du hurtigt skifte batteri på trackeren og sætte den tilbage i den skjulte lomme. Af medfølgende tilbehør kan bl.a. nævnes ekstra batteri, en bordoplader, og en cigarlader, hvilket betyder at du altid kan have et opladet batteri klar til at sætte i gps trackeren. Opladning af batteriet tager mellem 2 og 4 timer, mens standby-tiden for gps-trackeren er knap 3 døgn.
Den medfølgende bælteclip, gør det også muligt, at sætte gps-trackeren i et bælte eller et hundehalsbånd. MT80 er dog mest velegnet til en lomme/bælte eller indsyning.
Ved udelukkende brug til gps-tracking af dyr, anbefales MT88.
Velegnet til synlig og skjult gps-tracking af børn, personer, ældre, demente, fysisk- eller psykisk handicappede og store husdyr.

Se den fulde feature-liste på gps-tracker modeloversigten!Mor og barn sikkerhed med gps overvågning

 

 

 

 

 

 

gps overvågning af demente, og psykisk handicappede

Lokalisering af ældre og demente med gps tracker

 

 

 

gps tracking of people with downs syndrom

Hurtig kontakt til mormor eller morfar med
en gps-tracker m/2-vejs kommunikation

Statistikken i Danmark fortæller at der er omkring 10.000 demente i Danmark. Mange bor stadig i eget hjem, og klarer sig godt, i kraft af den hjælp der ydes fra kommunen og ikke mindst de pårørende. Alligevel er der hvert år flere dødsfald blandt bortkomne personer, som ikke ved egen hånd kan finde hjem igen.

Ulykkerne opstår fordi den demente har en trang til at finde tilbage til de steder som de stadig erindrer, det kan være deres barndomshjem, eller deres tidligere ar-bejdsplads.

I deres søgen efter erindringerne, glemmer de oftest hvilken vej de er gået, og kan derfor ikke finde tilbage igen. Man bliver ofte overrasket over hvor langt de er i stand til at gå, og derfor er det desto mere sørgeligt, fordi de får sig forvildet ud i områder som f.eks. skove, sumpområder og marker. I vintertiden er chancerne for at overleve ude i den barske kulde uden tilstrækkelig påklædning meget ringe, og derfor er en elektronisk overvågning ved hjælp af gps trackere livsvigtigt for den demente.

Det er en meget ulykkelig situation at blive sat i, både for den demente, men i særdeleshed for de pårørende, som i mange år efterfølgende vil bebrejde sig selv, at de ikke kunne ordentligt på deres mor eller far.

Med en gps tracker som tro følgesvend for den ældre eller demente, vil en sådan situation aldrig opstå, og det burde være et fast hjælpemiddel som bliver udleveret af kommunens hjælpe-middelcentral i samme øjeblik at der bliver konstateret de første tegn på demens, jo før gps trackeren læres at kende, jo større udbytte får familien af udstyret.


gps tracker med 2vejs kommunikationGT60

Gps tracker med brugervenligt design, med store knapper, 2vejs kommunikation dvs. den kan bruges som samtaleanlæg/telefon.
Lommevenlig størrelse som en 10 stks Kings: 78mm x 45mm x 21 mm/14mm.
Ekstra lang batteritid (op til 70 timer)
3 store knapper: 1 SOS og 2 til forudstillede telefonnumre - Tryk på en af knapperne og gps trackeren ringer op til et forudindstillet telefonnummer. Eller knapperne kan indstilles til at sende en sms-besked. Gps trackeren passer fint i en lomme, men kan også bæres i et bælte ved hjælp af ekstraudstyret gps-tracker-pung m/bælteclip.
Velegnet til al synlig gps-overvågning, og særdeles velegnet til ældre personer med nedsat bevægelighed/ følsomhed i fingrene.

Se den fulde feature-liste på gps-tracker modeloversigten!


billig gps tracker gt30iGT30i

Prisbillig konkurrencedygtig gps tracker som har alle de nødvendige funktioner som man forventer.
Mål: 77 mm x 51 mm x 25 mm
Lille størrelse og indbygget hukommelse er blandt de ting som gør trackeren til et atraktivt valg. 3 forsænkede knapper på siden af trackeren til SOS og telefon/SMS. 2vejs kommunikation via medfølgende øretelefoner.
Et kraftigt chassis og det nedsænkede knappedesign, gør trackeren til et velegnet valg for naturfotografer, løbere, cyklister og andre friluftselskene. Efter endte oplevelser kan du nemt og hurtigt udtrække alle de gemte gps-positioner fra gps-trackerens hukommelse.
GT30i kan selvfølgelig også bruges nøjagtigt som de ovenstående gps-trackere til synlig eller skjult overvågning af børn, ældre og fysisk og psykisk handicappede.

Se den fulde feature-liste på gps-tracker modeloversigten!

Ifindu dk • Brunsgårdvej 23 • DK 7600 Struer • mail@Ifindu.dk