gps sporing af biler / gps tracking of cars

Del denne side på:

  Hvad er dit behov? GPS trackere
    • Nyhedsmail • Søg på sitet • Kontakt • I medierne • Abonnementstyper • Livetracking log in


Gps Tracking med 50% rabat

Stor efterspørgsel på gps trackere og tracking
Vi vil gerne fejre succesen med vort tracker-program og det smarte LIVE-tracking system ved at give vore kunder en STOR RABAT på LIVE-tracking.

Betal for 1 år- få 2 år

Til alle som bestiller minimum 1 års abonnement lægger vi et gratis år oveni - helt uden ekstra forpligtelser for dig. Uanset om du bestiller LIVE-tracking til 1 tracker, eller om du er en stor koncern med flere hundrede trackere, giver vi alle 1-årige abonnementer en gratis forlængelse således at abonnementet løber i 2 år til samme pris som 1 år.

Bestil LIVE-tracking abonnement

For at bestille LIVE-tracking abonnementetKLIK her
HUSK: For at opnå rabatten skal du bestille 12 mdr. drift.
Mængde-rabatten ved flere sideløbende abonnementer kan
kombineres med dette tilbud.

Med GPS LIVE-tracking kan du følge dine biler på internettet minut for minut.

Systemet er mest rettet mod firmaer, som har et behov for at vide hvor deres montører, sælgere eller fragtmænd befinder sig.

Når du er logget ind i systemet har du et live overblik over samtlige biler, og hvor de befinder sig, på et samlet kort. Hermed sparer firmaet en masse unødige opkald til chauførerne. Ved at være i stand til altid at kunne sende den nærmeste bil, bliver driften også mere rentabel, da der både spares tid, brændstof og unødig slitage af bilerne.

Systemet byder på mange muligheder, f.eks. kan du udskrive dag-, uge- eller månedslister over hver enkelt bil, og i et hvilket som helst tidsrum, som du selv kan definere.

Prøv demo af gps LIVE-tracking Systemet KLIK her

Skift fra din nuværende

Vores LIVE-tracking system er ikke kun kombatibelt med vore egne trackere. Har du i forvejen gps-trackere installeret i dine biler, og ønsker at genbruge disse, kan det sagtens lade sig gøre. Vi hjælper med at få konfigureret dine gps-trackere så du får en let og gnidningsløs overgang til vores system, helt uden ekstra omkostninger for dig. Bestil i dag, så du er sikker på ikke at gå glip af dette enestående tilbud.

Tilbudet løber i en tidsbegrænset periode, afhængig af hvor hurtigt kunder bestiller, vi har afsat en begrænset mængde til ½ pris
- så skynd dig inden tilbudet udløber.

 

Ifindu dk • Brunsgårdvej 23 • DK 7600 Struer • mail@Ifindu.dk


Valid HTML 4.01 Transitional